Hier bouwen we aan een nog sterker merk. Of een compleet nieuwe. Ook zorgen we ervoor dat iedereen ons via Google, social media, tv, radio of welke manier dan ook weet te vinden. En heeft de klant ons gevonden dan zorgen we ervoor dat hij ook daadwerkelijk krijgt waarvoor hij komt. Wij geloven namelijk dat iedereen beter kan slapen en precies dát willen we iedereen laten weten. En iedereen bij helpen. Met echt alles over beter slapen. Actueel, deskundig, informatief, persoonlijk en toegankelijk. Met content om je vingers bij af te likken. Uiteraard komen we alleen ons bed uit voor de allermooiste beelden, krachtigste woorden en de beste acties. On- én offline.

Bekijk hieronder de sollicitatieprocedure:

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1981.
Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Open sollicitatie